Soler Executive AS

Velkommen til Solér Executive

Over 30 års erfaring i markedet

Vårt arbeid starter med å forstå kundens behov. Våre erfarne konsulenter er betrodde rådgivere, som bruker de mest effektive prosesser og verktøy for rekruttering og utvelgelse av markedets fremste ledere og nøkkelpersoner.

Ivar Ødegaard

Ivar Ødegaard

Adm. Direktør / Partner

✉ ivar@soler.no

☎ +47 90 17 76 68

Erik Soler_b&w

Erik Solér

Founder / Ikke lenger aktivt involvert i selskapets daglige drift

✉ erik@soler.no

☎ +47 90 14 33 15

Julie Juul

Julie Ø. Juul

Ekstern tilknytning til Solér Executive AS som IT-kontakt

✉ julie.o.juul@gmail.com 

☎ +47 95 96 39 59

Siri Jonhaugen

Siri Jonhaugen

Rekrutteringsassistent og researcher

✉ post@soler.no

☎ +47 93 27 24 22

Profesjonalitet

Våre konsulenter har solid kompetanse og forståelse for oppgavene som skal løses for klienten. Sammen skal vi skape god opplevelser for våre kunder, kandidater og samarbeidspartnere. Vi leverer det vi lover og søker alltid å skape verdier ut over det som er forventet.

Engasjement

This is the sub title

Våre rekrutteringsprosesser gjennomføres med entusiasme og engasjement. Fra en god kravspesifikasjon til lukket oppdrag – ansettelsen i mål. Som selskap skal vi spre engasjement, motivasjon og kreativitet mot miljøer vi jobber i - for kunder, kandidater og samarbeidspartnere.

Kvalitet

Solér Executive AS skal fremstå som en seriøs kvalitetsleverandør. Vi jobber aktivt for å ha en god struktur, fremdrift og kvalitet i alle ledd gjennom krevende prosesser. Vi stiller gjensidig krav om at våre kunder og samarbeidspartnere også skal identifisere seg med gode rutiner basert på kvalitet.

Solér Executive sin historie

Hvem er vi?

Hos oss i Solér Executive AS møter du mennesker som alle har ledererfaring. Vi har mange års erfaring fra posisjoner med resultatansvar.

Alle har relevant utdannelse og et godt faglig utgangspunkt for å tilføre våre kunder merverdi. Alle er sertifiserte brukere av arbeidspsykologiske testverktøy og alle har gjennomført solide antall rekrutteringsprosesser. 

Vi arbeider også med kompetanse- kartlegging, lederutvikling og coaching av mennesker.