soler

SALGSKONSULENT VISCOM

Ref : 12532
Dato : 2017-11-17
Sted : Oslo
Firma : Papyrus Norge

SALGSKONSULENT VISCOM

Papyrus Norge
Med en netto omsetning på 1,5 mrd. Euro (2016) er Papyrus en ledende distributør av produkter, løsninger og servicetjenester koblet til trykksaker, forbruksvarer og pakkeprodukter til over 90.000 kunder i 19 europeiske land. www.papyrus.com

Salgskonsulent Viscom

 

Papyrus Norge AS søker en kandidat til en nyopprettet stilling som salgskonsulent Viscom i grafisk avdeling. Målsetningen med stillingen er å utvikle salget av Papyrus brede sortiment av media til grafisk og sideliggende bransjer. Stillingen rapporterer til salgssjef grafisk, men du vil samarbeide faglig tett med Papyrus Sverige / Olsonic. Det følger store muligheter for utvikling og påvirkning av sortiment med denne stillingen.

Profil:

Energisk, positiv, løsningsorientert, strukturert, minimum 3 års erfaring fra salg/product management av liknende produkter, kan bransjen inngående og vet hva som skal til for å selge. Forstår verdiskapende konseptsalg.

 

Erfaring:

God kunnskap av salg eller produksjon i verdikjeden. Har overblikk og kan synligjøre prosesser og konsekvenser.

 

Arbeidet krever:

Vinnerskalle som aldri gir seg uansett utfordring, en del tidsbruk utenom arbeidstid, ønske om å overbevise andre, foredrag/workshops/kurs for kunder, evne til å holde mange caser gående samtidig.

 

Du blir en del av et suksessrikt vinnerteam som tar vare på og støtter hverandre, med konkurransedyktige betingelser og bilordning. 

 

For ytterligere informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Lars Hjorth, på tlf. 415 59 180 eller Ivar Ødegaard på tlf. 901 77 668.  Henvendelser behandles konfidensielt, vi imøteser din CV og søknad via post@soler.no, som merkes " 12532 ", søknadsfrist snarest.