soler

Avdelingsleder Prosjekt i Oslo

Ref : 12577
Dato : 2019-07-04
Sted : Oslo
Firma : Sønnico AS

Avdelingsleder Prosjekt i Oslo

Sønnico AS
Sønnico er en landsdekkende elektroentreprenør og inngår i UMOE konsernet. I over 100 år har selskapet vært en samfunnsbygger og en viktig leverandør av elektro til både private, bedrifter og offentlige virksomheter. Sønnico tar et omfattende samfunnsansvar ved å være en stor lærlingbedrift. Sønnico har ca. 350 ansatte fordelt på 8 kontorer i Norge; Oslo, Larvik, Kr.sand, Egersund, Stavanger, Bergen, Florø og Trondheim. I tillegg betjenes landsdekkende kunder i andre deler av landet gjennom utstrakt reisevirksomhet. Vår ambisjon er å være bransjens mest attraktive og beundrede arbeidsplass.

Til å bidra til videre vekst og utvikling søker vi


Avdelingsleder Prosjekt i Oslo

 

Som avdelingsleder i Sønnico har du det overordnede ansvaret for å organisere, utvikle og ivareta den daglige driften i avdelingen, samt være en motivator for avdelingens ansatte.

Kandidaten vi ser etter har solid ledererfaring – inkl. prosjektledererfaring samt god fagkompetanse innen elektrofaget. Stillingen rapporterer til regiondirektør. 

 

Arbeidsoppgaver 

 • Lede og utvikle avdelingen i henhold til mål og strategier 
 • Sikre måloppnåelse for pågående og nye prosjekter i regionen
 • Inspirere, motivere og utvikle medarbeidere innen ansvarsområdet
 • Bidra til å opprettholde en god samarbeidskultur med fokus på «kvalitet i alle koblinger»
 • Faglig ansvarlig for prosjektavdelingen – inkl. prosjekt A-Å 
 • Gjennomføre egne prosjekter ved behov 

 

Kvalifikasjoner 

 • Minimum 5 års relevant ledererfaring med personal-, resultat- og budsjettansvar
 • Praktisk prosjektledererfaring fra større og mindre prosjekter
 • Solid og relevant nettverk i regionen 
 • Fortrinnsvis ingeniørbakgrunn eller teknisk fagskole 
 • Ønskelig med installatør kompetanse, men dette er ikke et krav
 • Relevant økonomisk forståelse
 • Norsk og engelsk skriftlig og muntlig

 

Egenskaper

Sønnico er en kunde- og markedsorientert bedrift, og vi ønsker oss en tydelig og fremoverlent leder som er dyktig til å utvikle og motivere egne ansatte. Vi ser etter en leder som er flink til å kommunisere og som evner å bygge gode relasjoner både internt og eksternt. Det er viktig at du er en dyktig organisator og planlegger, men at du samtidig evner å være fleksibel. Du må ha høy gjennomføringsevne, og må kunne takle en travel hverdag.

 

Det er viktig at avdelingsleder fremstår som en god rollemodell gjennom å etterleve Sønnicos verdier: Tydelig, engasjert og ansvarlig gjennom egen atferd

 

 

Vi tilbyr

Sønnico AS er mer enn bare et elektroselskap. Vi er en kompetansebedrift som investerer mye i personlig og faglig utvikling hos våre medarbeidere. Du vil få varierte og spennende oppgaver, og en unik mulighet til å være med å videreutvikle Sønnico AS i årene fremover.

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en spennende stilling du selv kan være med å påvirke.

 

 

 

For ytterligere informasjon ta kontakt med Ivar Ødegaard hos Solér Executive AS på tlf. 90 17 76 68. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi imøteser din CV og søknad via: post@soler.no, og merk søknad med "12577".

Søknadsfrist: snarest.