soler

Lederassistent, Oslo

Ref :
Dato : 2018-11-07
Sted : Oslo
Firma : Ahlsell Norge AS

Lederassistent, Oslo

Ahlsell Norge AS
Ahlsell gjør det enklere å være fagmann gjennom å skape effektiv handel av installasjonsprodukter innen VVS, VA, elektro, industri og bygg. Vi er Norges største fullsortimentsgrossist, med over 1000 medarbeidere, nettbutikk, over 50 butikker og salgskontorer over hele landet. Omsetningen i Norge er på over fem milliarder kroner. Vi er en del av et internasjonalt konsern som omsetter for 25 milliarder svenske kroner, med totalt 5 000 medarbeidere. Ting er på stell, med andre ord.

Lederassistent, Oslo

Sted: Brobekkveien 80A, 0582 Oslo

Frist; Snarest

 

Er du en strukturert ballkunstner med et utstrakt servicegen?

 

Ahlsell er et spennende selskap i vekst med store ambisjoner for fremtiden. Er du vår nye lederassistent som skal bistå vår travle CEO og hans ledergruppe? Hos oss sitter latteren løst og vi mener det er viktig å ha det gøy på jobben. 

 

Våre medarbeiderundersøkelser avslører at ledergruppen i Ahlsell har høy tillitt blant ansatte og at vi har et svært godt arbeidsmiljø. Mange bedrifter skryter av dette, men vi kan dokumentere det! Dette er en spennende og krevende stilling som gir en unik innsikt i Ahlsell. 

 

Vi søker deg som raskt kan sette deg inn i ny informasjon og som er over gjennomsnittet strukturert - jobben handler i stor grad om å balansere samt å lande egne og andres baller. Du har svært gode muntlig og skriftlig formuleringsevner. Det er en stor fordel at du kan sette deg inni og forstå de strategiske prioriteringene for å best mulig bistå ledergruppen. Du er proaktiv og evner å forutse behov og oppgaver slik at hverdagen til lederne blir enklere. For å lykkes i jobben må du har erfaring fra tilsvarende rolle i et større selskap. Du er robust og tar ansvar og prioriterer dyktig mellom dine ulike oppgaver. Planlegge, tilrettelegge og utføre et stort antall oppgaver har vært en naturlig del av din arbeidshverdag.  

 

Hovedmålsetning for stillingen: 

Sikre effektiv flyt av oppgaver for CEO og resten av ledergruppen mot kommunikasjon og konsern forøvrig 

Oppsummere og følge opp enkelt beslutninger fra ledermøter og sikre gjennomføring 

Du vil få totalansvar for å organisere og booke ledergruppens årlige møtestruktur samt å delta i leder og konsernmøter.

Du skriver referat og sikrer oppfølging på saker mot de ansvarlige parter og håndterer stor mengder av børssensitive dokumenter på en forsvarlig måte.

Du evner å sette deg inni de prosessene ledergruppen jobber med og er modig nok til å stille spørsmål for å sikre gjennomføring av egne oppgaver. Selv om du rapporterer til CEO jobber du også tett med vår CFO som blant annet trenger bistand til månedsavslutning, dokumenthåndtering og børssensitive dokumenter. 

Stillingen har stor bredde og du vil også jobbe tett med kommunikasjon og å koordinere presseskriv, taler og innlegg for CEO. Det er derfor en forutsetning at du er god til å formulere deg muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.  

Som lederassistent har du ansvar for å koordinere event og kick off samt holde deg oppdatert i CEO og CFO's kalender. 

 

Kjenner du deg igjen i noe av dette hører vi veldig gjerne fra deg.

 

For ytterligere spørsmål om stillingen, kontakt Ahlsell sin interne HR Business Partner Inger Kristine Herland på 400 48 897 og søk gjerne direkte her til Ahlsell Norge AS: 

Klipp inn Linken her:

https://www.ahlsell.no/om-ahlsell/Karriere/ledige-stillinger1/